Zerowaste presentpaket, mediumpaketet, långa handtag

I lager.
175 kr


Leverantör: KeepJar

Ge bort ett KeepJar zero waste inspirationspaket!

Det här paketet passar dig som handlar ett par gånger per vecka – för det lilla hushållet. 

Zerowaste mediumpaketet innehåller: 

1 Small nätpåse 15x19 cm 

1 Medium nätpåse 24x30 cm

1 nätkasse med långa handtag

100 % Ekologisk certifierad bomull

Nätkassen
En av nätkassens många fördelar är att den expanderar med innehållet och således får mer än vad man kan tro plats. Generellt ryms innehållet från två normalastora plastpåsar från matbutiken i en sådan här nätkasse. Bär med dig nätkassen i väskan, så är du alltid redo för hållbar vardagsinhandling! Nätkassen är ingen ny företeelse. Virkade varianter ska vara populärt i mellanöstern och nätkassar utav plast vittnar många i den äldre generationen om att man haft i sitt hem tidigare.  Alla KeepJars bomullsprodukter är försedda med bomullsetiketter istället för polyesteretiketter (polyesteretiketter läcker mikroplaster i tvätt, som läcker ut i haven).

Storlek: ca 45x40x35cm

Viktkapacitet: 5kg

Volym: 48 l

Vikt: 23g

Medium nätpåse 

Storlek: M, 24x30 cm

Volym: 5 liter

Vikt: 23g

Small nätpåse 

I nätpåsen med storlek Small får 3-4 lökar plats. Ett populärt användningsrområde är utflyktspåse till skolan, jobbet eller förskolan. Helt enkelt en nätpåse du använder istället för de plastpåsar på rulle som de flesta har i skafferiet. På baksidan utav etiketten finns plats att skriva ägarens namn.  

2st bomullsnätpåsar

Storlek: Small, 15x19 cm

Volym: 5 liter

Vikt: 12g

Material

Alla etiketter är i bomull. Vi har valt bomullsetiketter då polyesteretiketter läcker mikroplast i tvätt, som läcker ut i haven. All bomull är ekologisk och GOTS-certifierad. 

Tillverkning

Tillverkade i Indien hos en GOTS-certifierad fabrik som driver flera sociala projekt förutom att fabriken naturligtivs följer lokala arbetstagarlagar. Fabriken besöks regelbundet. 

Foto

Anna Hallberg @ahallberga

Annamaja Segtnan @keepjar